Over ons

Het kan ons niet gek genoeg

Acht jonge vakidioten die de passie voor het ambacht delen. Zo kunnen we onszelf misschien nog wel het beste omschrijven. De bijzondere, authentieke elementen van een pand zoveel mogelijk in stand houden, dat is wat ons allemaal boeit en waar we goed in zijn.

De unieke restauratieprojecten die we mogen uitvoeren brengen ons op de mooiste plekken. Landhuizen, kerken, kastelen en molens; daar waar een ander één keer in z’n leven komt wanneer hij trouwt, staan wij soms wekenlang te timmeren. Dat maakt ons werk elke dag anders. Een uitdaging, wij houden ervan. Als niemand het maken kan, kom dan gewoon bij ons. Wij weten er wel raad mee, het kan ons namelijk niet gek genoeg.

Ik, eigenaar Roald Hans, begon als timmerman, maar wist al op jonge leeftijd dat ik de restauratie in wilde. Geen standaard werk of nieuwbouw, maar improviseren en klussen waar zoveel mogelijk vakmanschap aan te pas kwam, dat trok mij. De liefhebberij en het respect voor oude ambachten zit diep, omdat daar nu eenmaal meer verhaal in zit. Een opleiding specialist restauratie, een boeiende baan bij Monumentenwacht en een molenaarsopleiding brachten me waar ik nu sta.

Timmerman, restaurateur en ondernemer die niets liever doet dan met dit kleine en gedreven team unieke en uitdagende restauratieprojecten aangaan.

Roald Hans

Eigenaar

Arnold Leemhuis

Restauratie Timmerman- Werkplaats

Gerwin van der Veen

Restauratie Timmerman

Sander Schutte

Restauratie Timmerman

Matthias Tempelman

Restauratie Timmerman

Ard Maat

Restauratie Timmerman

Twan Huisjes

Stagiaire

Niels Wemekamp

Restauratie Timmerman