Restauratie & renovatie

Restauratie

Het restaureren van een monumentaal gebouw is een vak apart. Het vergt precisie en een brede kennis van oude bouwmaterialen en -technieken. Wij kunnen inmiddels wel zeggen dat we nergens meer van staan te kijken. We vertrouwen op onze ervaring, kennis en vindingrijkheid. De afgelopen jaren hebben we prachtige restauratieprojecten mogen doen bij monumentale boerderijen, landhuizen, kerken en kastelen. Of het nu gaat om de kozijnenreparatie van een landhuis, de restauratie van een kerktoren of herstel van het dakwerk van een rijksmonument, we werken altijd vanuit één gedachte: zoveel mogelijk van de authenticiteit in stand houden.

Renovatie

Onder renovatie verstaan wij het aanbrengen van een verbetering aan een monumentaal pand om het (woon)comfort te vergroten. Denk hierbij aan isolatie of het maken en plaatsen van een karakteristieke trap. Zonder concessies te doen aan de esthetiek en met respect voor de bouwstijl kunnen wij ook uw monumentaal pand of jaren dertig woning renoveren.

Ook voor particulieren

We werken ook graag voor particulieren. Het renoveren van een monumentale boerderij of een mooie jaren dertig woning, we doen het graag! Het hoeft niet altijd een monument te zijn. De jaren dertig is een prachtige bouwstijl met veel oog voor detail. Daar kunnen we echt wat mee. We helpen huiseigenaren graag met het terugbrengen van oude elementen, waarbij we zoveel mogelijk authentiek materiaal handhaven.

Advies

Kunt u advies gebruiken of heeft u technische vragen? Wij denken graag met u mee. Naast de uitvoering kunnen wij een adviserende rol spelen bij uw traject.