Verbouw of herbestemmen? Wij weten er raad mee!

Bij de verbouw van een woning komt veel kijken. Soms kan het verstandig zijn een verbouwing uit te besteden aan vakmensen. Eén aanspreekpunt dat de bouw begeleidt, kan u een hoop rust geven. Of het nu om sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk of installatiewerk gaat, wij coördineren en regelen alle werkzaamheden van de start tot aan de oplevering.

Uw pand wordt verbouwd door vakmensen met ervaring en specialistische kennis. Het timmerwerk voeren we uit in onze eigen, ambachtelijke werkplaats. Voor de overige werkzaamheden werken we samen met gecertificeerde en betrouwbare bouwpartners. Allemaal werken we met dezelfde passie aan hetzelfde doel: uw woonwensen realiseren tot uw droomwoning helemaal af is.

 

Een bijzonder pand verdient speciale aandacht. Wilt u een oude potstal ombouwen tot kantoor of een molenromp tot woonhuis? Ook als het gaat om herbestemmingen: wij weten er wel raad mee!

Wij hebben de  ervaring en gespecialiseerde kennis die bij elk project noodzakelijk is, waardoor u er zeker van bent dat uw project in goede handen is. Wij hebben maar één doel voor ogen: wij willen uw plannen omzetten in een resultaat zoals u die voor ogen heeft.

Wij zijn benieuwd naar uw project!

Bent u op zoek naar een aannemer waarmee u kunt sparren over uw project? Neem gerust contact met ons op, we komen graag kennis maken.